O nama

Tvrtka MIDNEL djeluje od 1987. godine. Tijekom 1997. godine napuštamo proizvodnju elektroničkih aparata i orijentiramo se pružanje internetskih usluga: iznajmljivanje i održavanje servera za zahtjevne klijente, smještaj web stranica, registriranje hrvatskih i inozemnih domena, e-mail komunikaciju. Od 2010. u ponudi imamo i integralne web pakete – midnel.net.

Naziv:

MIDNEL d.o.o.

Adresa:

Matije Gupca 33

33520 Slatina

Hrvatska

OIB:

31686393363

VAT number:

HR31686393363

IBAN:

HR9723600001101306942

E-mail:

info@midnel.hr

Odgovorne osobe:

Miša Nicinger & Nad Nicinger

GSM:

Miša: 098 488 761

MIDNEL dulji niz godina neprekidno dokazuje sposobnost praćenja i implementiranja internetskih tehnologija, s posebnim naglaskom na ispunjavanje želja i potreba partnera u sustavu daljnje prodaje. Pogledavajući referentnu listu korisnika na kojoj nisu iskazani naši partneri niti njihovi klijenti, ne možemo zatomiti zadovoljstvo postignućima i vlastitim doprinosom na hrvatskoj internetskoj sceni.

Naša misija, nije promijeniti svijet i učiniti ga boljim, iako to žarko želimo, jer to male tvrtke poput MIDNEL-a nisu u stanju napraviti. Stoga, samo želimo opstati u svijetu internetskih usluga, gdje je konkurencija brojna i nemilosrdna. Želimo preživjeti u dinamičnom okruženju, u kojem vlada znanje, organizacija, red, rad i disciplina, nasuprot svim onima, što puno pričaju, a malo rade, koji tvrde da mogu i znaju, a tome nisu dorasli. Naše su želje ograničene na svakodnevni rad i unapređivanje usluga, kako bi korisnici i partneri ostali sa nama dulji niz godina, i postupno nam dovodili nove klijente.

Na prvom mjestu je kvaliteta i kontinuitet u pružanju usluga jer MIDNEL ne želi izgubiti niti jednog korisnika zbog niske cijene usluga, nekvalitetnog poslužitelja, preslabe zaštite ili lošeg održavanja sustava.

Pravi je trenutak, da nam se pridružite i 30 dana potpuno besplatno isprobate istinitost naših tvrdnji. Mjesec dana je više no dovoljno za donošenje konačne odluke, ako još uvijek dvojite što odabrati: kvalitetu i pouzdanost ili nisku cijenu…